Németh Gumiszerviz

Tel.: 06 94/522-670
e-mail: info@nemethgumi.hu

Tel.: 06 94/522-670 e-mail: info@nemethgumi.hu

ONLINE BEJELENTKEZÉS
GUMISZERELÉSRE, FUTÓMŰÁLLÍTÁSRA


Tovább

ÜDVÖZÖLJÜK

A Németh Gumi Kft. 2011. január 2-án kezdte meg tevékenységét Szombathelyen. Profilunk a járművek teljes sprektumának gumiabronccsal való ellátása, az ezzel kapcsolatos szolgáltatások biztosítása.
Az itt dogozó személyi állomány szakmailag magasan kvalifikált, korábban a Snowfox szombathelyi telephelyén dolgozott, és közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk. A minőségi tájékoztatás érdekében honlapunkat folyamatosan fejlesztjük és ügyfeleinknek a szolgáltatásaink elérését időpontfoglalással is lehetővé tettük.
Gumiabroncsokat saját raktárból, illetve megrendelésre rövid határidőn belül biztosítjuk. A járműipar fejlődését követve folyamatosan fejlesztjük gép és eszközparkunkat.
2020-tól szolgáltatásaink bővítését határoztuk el, futómű és gyorsszerviz tevékenység felvételével, melyet egy teljesen új 3 beállásos műhely felépítésével értünk el.
Folyamatosan törekszünk a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, a piaci jó hírnévnek a kialakítására, erősítésére.
Célunk az elégedett vevő, akit hozzáértéssel minőségi munkával szolgálunk ki.
 

 

Blog / HÍREK

Mi az a TPMS?

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást.