Németh Gumiszerviz

Tel.: 06 94/522-670
e-mail: info@nemethgumi.hu

ONLINE BEJELENTKEZÉS
GUMISZERELÉSRE, FUTÓMŰÁLLÍTÁSRA


Tovább

Tájékoztató

Általános információk

A www.nemethgumi.hu weboldalt (továbbiakban: weboldal) a NÉMETH GUMI Gépjármű Gumiabroncs Szerelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszám: 18-09-104034, vezetve a Szombathelyi Törvényszék Cégbíróságán, adószám: 11863887-2-18, székhelye és postacíme: 9700 Szombathely, Szent István király utca 2., elektronikus elérhetősége:
info@nemethgumi.hu, telefon: +36 94 522 670, mobil: +36309693453) a továbbiakban: Vállalkozás üzemelteti.
 
A NÉMETH GUMI Kft. fenti weboldalának tárhelyszolgáltatója a UNIQUE IMG Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (cégjegyzékszám: 18-06-104378, vezetve a Szombathelyi Törvényszék Cégbíróságán, adószám: 21035447-2-18, székhelye: 9932 Viszák, Fő út 56., képviselője: Hajdu Adrián László, e-mail: info@ysolutions.hu telefonszám: +36-70-619-7948). A NÉMETH GUMI Kft. fenti weboldalát digitálisan a UNIQUE IMG BT. fizikailag az EZIT Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszám: 01-09-968191, adószám: 23493474-2-41, székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22., email: info@ezit.hu, telefon: +36 1 700 40 30) 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. szám alatt található szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak.
 
A Vállalkozás nem üzemeltet webáruházat, webshopot, társaságunk termékértékesítést, szolgáltatásnyújtást a székhelyén végez. A Vállalkozás által ténylegesen forgalmazott termékek megrendelésére, tekintetükben adásvételi szerződés kötésére a társaság székhelyén, személyes kiszolgálás keretében kerülhet sor.
 
A www.nemethgumi.hu weboldalon nincsen lehetőség vásárlást kezdeményezni, a weboldalon elérhető termékkatalógusokban szereplő termékek, azok adatai, tulajdonságai, árai, a készletinformációk, a weboldal további tartalmai csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, nem eredményeznek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:64. § szakaszában foglalt ajánlati kötöttséget sem a webhelylátogató, sem a Vállalkozás számára. A Vállalkozástól megvásárolható termékek pontos körére, tulajdonságaira, aktuális áraira, elérhetőségére vonatkozó pontos, naprakész információk tekintetében kérjük keressék fel a Vállalkozás székhelyét, ahol azokról tájékoztatást tudnak adni kollégáink.

A szerviz és gyorsszerviz vonatkozásában a megrendelő kinyilatkozza, hogy a vállalkozó által feltárt hibák javításával okozati összefüggésben szükséges és indokolt alkatrészek és munkafolyamatokra vonatkozó tájékoztatást követően megrendeli a vállalkozási munkálatokat és egyben elfogadja a vállalkozó ajánlatát a vállalkozói díj vonatkozásában. –vállalkozó a vállalkozói díj módosításának jogát fenntartja a tényleges munkavégzéssel összefüggésben felmerülő rejtett hibák vonatkozásában. –a felek megállapodnak, hogy a vállalkozó az általa beépített anyag, alkatrész, dologra vonatkozóan a tulajdonjogát – a számla teljes kiegyenlítéséig – fenntartja. A felek megállapodnak, hogy a megrendelő a vállalkozási tevékenységre és annak alapján felmerülő vállalkozói díjra vonatkozó Email-en és SMS-en keresztül is jogosult a vállalkozó ajánlatát elfogadni.
A megrendelő tudomásul veszi, hogy a szerviz által beépített alkatrészekre eredetétől függően (bontott,új) tud garanciát vállalni. A megrendelő kinyilatkozza, miszerint az átadott gépjárművet az átadáskori állapotnak megfelelő – sérülés és panaszmentesen – tartozékokkal és felszereléssel együtt hiánytalanul átvettem, a gépjármű rendeltetésszerű használatra alkalmas, így jogvitát nem kezdeményezek.
A szerviz nyilatkozik: az elvégzett munka megfelelő, a felhasznált fődarab, részegység, alkatrész és anyag rendeltetésszerű használatra alkalmas!